Reguliranje biopolja

Reguliranje biopolja

Poznato je da naše tijelo ima vrstu polja koje nije ni električno, ni magnetsko, a naziva se BIOPOLJE. Preko tog polja sva „tijela“ su povezana sa jednim, JEDINSTVENIM POLJEM Univerzuma. Biopolje je geomagnetno (spiralno, vrtložno, rotirajuće) zračenje, koje obuhvaća sva polja (električno, magnetsko,toplinsko, gravitacijsko) u jednu točku, u NULTU točku.

Za prijavu za savjetovanje kliknite ovdje

Biopolje zdrave, uravnotežene osobe je u harmoničnoj rezonanciji, u skladu sa svime oko sebe. Biti u skladu, znači biti u DUHU, spojen sa IZVOROM, sve svjesniji povezanosti sa svim bićima u Jedinstvenom Polju. Spiralna vrtnja biopolja iz centra bića (timus-ono što zovemo srcem), iz nulte točke, u smjeru je kazaljke na satu i u skladu sa Sunčevom geomagnetskom aktivnošću kad je tijelo usklađeno. Kad u tijelu osobe postoji problem, potiskivanje u vidu neriješenih i neosviještenih osjećaja, napetost u tijelu povremeno raste i nastaju smetnje u biopolju. Rotacija biopolja se zaustavlja, povremeno obrće u suprotnom smjeru  i vodi prema sve učestalijim stanjima nezadovoljstva, tjeskobe, ogorčenja i bolesti. Zdravlje je proces koji kreiramo svjesnim uvidom u svoj život i sve odnose sa drugim ljudima.  Kroz odnose sa drugima suočavamo se sa problemima nesvjesnog i potisnutog (straha, nesigurnosti) i tako rastemo prema „zoni“ zdravlja ili se „urušavamo“ u stanja bolesti.

Kroz disharmonične i „teške“ odnose učimo se suočavati i oslobađati od nesvjesnog, kako bi u sebi ostvarivali harmoniju sa svima. To ne znači neminovno ostajati u odnosima kroz koje učimo. To znači stalnu promjenu  nas i istovremeno  promjenu naše potrebe za nekim odnosima. Potreba se može smanjivati do potpunog nestajanja potrebe za nekim odnosom. Harmonija nastupa kad iza naše odluke nastupi mir. Svjesno napredovanje kroz životno učenje širi našu spoznaju i svijest prema općoj- kolektivnoj i prema svijesti o Božanskom porijeklu i IZVORU. Tako kroz tijelo protiče sve više životne energije, pojačava se osjećaj povezanosti sa svime u Beskonačnom Oceanu Svijesti. Loša  iskustva se smanjuju i više nikad ne zasjenjuju svjetlo spoznaje. Niti dobra, niti loša iskustva više ne utječu na stanje tijela. Biopolje je stabilno i regulirano.

Cjeloživotno, osobno i profesionalno traganje za odgovorima na pitanja o porijeklu osobne i cjelokupne ljudske patnje, Katicu Buljan Herceg, svrstali su među one koji su izašli iz začaranog kruga iste i postali svjesni svoje uloge i odgovornosti. Regulirano biopolje, najsvetiji je dar što ga je dobila iz osobnog iskustva promjene.

Reguliranje biopolja uključuje uzimanje osnovnih anamnestičkih podataka o zdravstvenom stanju članova uže obitelji, kako bi se dobio uvid o obiteljskom prijenosu opterećujućih stavova, koji se na vidljivoj razini manifestiraju kao bolest. Sam tretman reguliranja ujedno je dijagnostički postupak u kome terapeut može „zabilježiti“ stanje visokog opterećenja, moždane aktivnosti pred epy napad, prijeteći moždani udar, srčane probleme, neku upalu i sl. Dakle, tretman je terapijski postupak uravnoteženja moždane aktivnosti za niz različitih poremećaja kod djece i odraslih, kao i preventiva u stanjima visoke napetost tijela.

TRETMAN REGULIRANJA BIOPOLJA može uključivati nježno, neinvazivno podešavanje kostiju glave po vertikalnoj i horizontalnoj osi, kako bi u postupku reguliranja, protok energije kroz tijelo bio pospješen. Polaganjem ruku (osjetljivi periferni živci na vršcima prstiju su provodnici) na tjeme glave, terapeut preko moždanih osjeta i na svom tijelu detektira stanje tijela tretirane osobe. Tako ima uvid u cjelokupno stanje biopolja koje je kod osobe pod „opterećenjem“ gusto, tromo, neugodno do boli i pečenja u „kritičnim“ regijama mozga. Preko tijela terapeuta, putem harmonične indukcije, osoba za svega 10-15 sek. iz stanja nemirne moždane aktivnosti i napetosti, ulazi u stanje dubokog opuštanja u kome se pokreće reguliranje biopolja. Fizičko tijelo se polako pokreće (lijevo, desno, naprijed, natrag ili u rotaciji) u smjeru nevidljivih emocionalnih i mentalnih omotača, odvojenih u procesu potiskivanja. Proces spajanja ovih odvojenih omotača, polja, uvodi tijelo u njegovo prirodno stanje kad je ritam disanja ujednačen, srčani ritam usporen, cirkulacija optimalna. U tom tzv.hipometaboličkom stanju, potrošnja kisika je oko 20% manja, nego li u stanju najdubljeg spavanja kad se tijelo regenerira. Sam postupak može potrajati više sati. U tretmanu se spajaju najdublji osjeti i nerijetko isplivaju na površinu kroz suze dubokog ganuća. Nerijetko se dešavaju „susreti“ sa samim sobom u nekim ranim fazama života kad se osoba „zaglavila“ u iskustvu. To prirodno iskustvo regresije pri čemu je osoba potpuno svjesna i svijeta „unutra“ i onoga vani, posebno je oslobađajuće iskustvo sebe u potpunosti.

Reguliranje biopolja pokreće rasterećenje tijela na emocionalnoj, mentalnoj i tjelesnoj razini, neovisno o životnoj dobi osobe. Djeca su brža, fleksibilnija, „čistija“ i otvorenija. Njihov osjet je ispred svakog koncepta. Ako je djetetov problem specifičan, dovoljno je za početak tretman odraditi na roditelju ili njemu bliskoj osobi kojoj je privržen. Promjene su nerijetko vidljive nakon samo jednog tretmana, a nastavljaju se svjesnim pokretanjem promjene prema uputama terapeuta. Optimalan broj tretmana u prosječnom stanju opterećenosti tijela je 3-5 tretmana, kako bi se nepovratno pokrenula promjena.

 

Za prijavu za savjetovanje kliknite ovdje

 

Kako bi se potaknula cjelovita promjena neophodno je pokrenuti procese na svim razinama, te je stoga neophodno proći savjetovanje prije samog tretmana Reguliranja biopolja.